Hinnasto

Viikko su-su

470/550€/590€

Viikonloppu pe-su

240/260€

Vuorokausi arkena ma-pe

90€

Pääsiäinen 2020 to-ma   390€         tai vk 15 su-ma

590€

Juhannus 2020   to-su   390€       tai   vk 25 su-su

590€

Joulu 2020          ke-su   390€      tai  vk 52 su-su

590€

Uusi vuosi 2020  to-su   390€      tai vk 53 su-su

590€

Palju viikonlopun              90€       tai  viikon

Paljun vuokraus sovitaan mökkiä varattaessa.

150€

Loppusiivous

Loppusiivous sovitaan mökkiä varattaessa.

180€

Mökistä

Viihtyisä ja siisti mökki vuokrataan 1-6 hengelle, se sopii hyvin esimerkiksi pariskunnille ja perheille.  Emme vuokraa mökkiä nuorisoporukoille biletykseen.

Lemmikit ovat myös tervetulleita, niistä sovitaan varattaessa.

Katso alta mökin vuokrausehdot ja mökkiohjeet!

Vuokralainen siivoaa mökin ennen poislähtöään. Loppusiivous 180 € sovitaan varattaessa ja maksetaan vuokrahinnan kanssa samaan aikaan.

Mökissä on tilaa alhaalla n.50 m2 ja ylhäällä n.20 m2.

Alakerrassa on hyvin varustettu tupakeittiö, josta löytyy keraaminen liesitaso, erillinen uuni, astianpesukone, jääkaappi pienellä pakasteella, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin, sauvasekoitin, sähkövatkain, ruuanlaittovälineet ja astiastot sekä mausteet.

Tuvassa on levitettävä divaanisohva, tv, radio/cd/dvd-soitin ja takka.

Alakerran makuuhuoneessa 120 cm leveä sänky ja kaappitilaa.

Saunassa on sähkökiuas ja kylpyhuoneessa erillinen wc, pyykinpesukone ja hiustenkuivain sekä siivouskaappi.

Yläkerrassa on kaksi 80 cm levyistä sänkyä sekä patjat kahdelle.

Peitot ja tyynyt on 6 hengelle.

Pimennysverhot.

Isolla terassilla on pöytäryhmä, keinu, kaasu- ja hiiligrilli, sähkösavustin ja takkapuut. 

Terassilla on puilla lämmitettävä palju, jonka vuokraamisesta sovitaan erikseen ja maksetaan samaan aikaan vuokranmaksun kanssa.

Mökillä on käytössä kaksi Jopo-pyörää. Omat kypärät mukaan!


Vuokrausehdot

Ehdot tulevat molempia osapuolia sitoviksi, kun asiakkaalle on lähetetty varausvahvistus.

Varaaminen ja maksaminen

Asiakkaan päätettyä vuokrauksesta hänelle lähetetään varausvahvistus (yleensä sähköpostilla, varaus voidaan lukita myös puhelimitse), jonka yhteydessä asiakkaalle toimitetaan lasku sekä ohjeita mökillä oleskeluun. Laskun eräpäivä on noin 1kk ennen vuokrausajankohtaa. Ellei laskua ole maksettu eräpäivään mennessä, on mökin vuokranantajalla oikeus perua varaus.

Varauksen peruutus ja muuttaminen

Toivomme aina, että asiakas on varma päätöksestään vuokrata mökin. Esteen tullessa asiakas voi peruuttaa varauksen kuitenkin maksutta 1kk ennen vuokrausajankohtaa, eli ennen laskun eräpäivää. Peruutus katsotaan tapahtuneeksi sillä hetkellä, jolloin tieto peruutuksesta on tullut vuokranantajalle.

Mikäli asiakas peruuttaa varauksen alle 1kk ennen vuokraus ajankohtaa, pidättää vuokranantaja maksusta 100 euroa ja palauttaa asiakkaalle loppuosan. Mikäli loma keskeytyy ja peruutus tapahtuu vuokra-aikana, ei asiakkaan suorittamaa maksua palauteta.

Vuokranantajan oikeus peruuttaa varaus

Mikäli kyseessä on ylivoimainen este (force major), vuokranantaja voi perua varauksen. Asiakkaalla on tällöin oikeus saada maksamansa summa takaisin kokonaisuudessaan. Mikäli asiakkaat aiheuttavat huomattavaa häiriötä muiden mökkien asukkaille voidaan vuokraus keskeyttää (valitukset alueen muilta asukkailta tai poliisilta).

Siivousvastuu ja sakko

Mökillä ollessaan asiakas huolehtii mökin siivouksesta itse. Varauksen päättyessä asiakas on velvollinen suorittamaan loppusiivouksen. Mikäli varauksen päättyessä ei siivousta ole suoritettu ja mökille joudutaan tilaamaan siivooja, on vuokranantajalla oikeus periä vähintään 180 euron suuruisen siivousmaksun. Mikäli mökkiin on tilattu siivous, mutta mökki on jätetty niin siivottomaan kuntoon, ettei siivoukseen varattu aika riitä, voidaan asiakkaalle lähettää jälkilasku.

Vahinkojen korvaaminen

Asiakas on velvollinen välittömästi ilmoittamaan ja korvaamaan mökin tai sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingot suoraan vuokranantajalle.

Muuta

Teltan tai asuntovaunun käyttö mökin tontilla ilman vuokranantajan lupaa on kielletty. Mökkialueella on annettava lomarauha myös muille asukkaille. Melua on vältettävä yöaikaan (klo 22-07).


Mökkiohjeet

1. Mökki on käytettävissä sovittuna aikana.

2. Tarkista, että mökki on siisti edellisen asukkaan jäljiltä. Mikäli on huomautettavaa, ota heti yhteyttä Lomakuu Oy 050 4389399.

3. Vuoteissa on ehdottomasti käytettävä aluslakanaa, pussilakanaa ja tyynyliinoja. Asiakas tuo lakanat mukanaan. Asiakas pesee käytössään likaantuneet peitot ja tyynyt heti pesukoneessa.

4. Lemmikeistä on ilmoitettava mökkiä varattaessa. Sisäsiisteille lemmikeille mukaan makuualustat ja tarvittava määrä omia puhtaita vilttejä tai huopia suojaamaan esimerkiksi sohvaa. Ne eivät saa oleskella millään mökin tekstiileillä. Siivouskaapista löytyy imuriin erityinen suulake karvojen poistoon. Lemmikkien mahdolliset jätökset on korjattava pois mökin piha-alueelta, eikä piha-alueella saa kaivaa.

5. Mökin avainkotelon koodin saa tekstiviestillä samana päivänä kun vuokraus alkaa.

6. Asiakas kunnioittaa muita alueen asukkaita siten, että klo 22 jälkeen äänen taso pidetään alhaisena.

7. Tupakointi mökissä on kielletty. Ulkona vuokralainen järjestää itse astian tumpeille, niitä ei heitetä piha-alueelle.


Mökiltä pois lähtiessä

1. Ota lakanasi ja tuuleta petivaatteet.

2. Tiskaa astiat ja laita ne tiskikoneesta ja kuivauskaapista omille paikoilleen kaappeihin ja laatikoihin sekä sulje tiskikoneen hana.

3. Tyhjennä ja siivoa jääkaappi, mikro, uuni ja keittiö yleensä.

4. Varmista, ettei takassa ole tulta. Tyhjennä tuhkat tuhka-astiaan ja sulje pelti. Pyyhi lasi paperilla ja astianpesuaineella. Täytä puukoppa.

5. Imuroi mökki sekä pyyhi pölyt ja lattiapinnat.

6. Siivoa wc, kylpyhuone ja sauna.

7. Tyhjennä roska-astiat. Ota tyhjät tölkit, pullot ja purkit mukaan.

8. Puhdista grillit ja sähkösavustin.

9. Siisti mökin terassi ja piha-alue. Vie tupakantumpit roskiin.

10. Sulje ikkunat ja parvekkeen ovi.

11. Varmista, että pyörien avaimet ja seikkailupassi ovat mökissä.

12. Sammuta valot ja kylpyhuoneen ilmastointi. Lukitse ovi ja palauta avain boksiin, joka myös lukitaan huolella!

Kiitos ja hyvää kotimatkaa! Tervetuloa uudelleen!