Vuokrataan matkailuauto Sun Living Lido M45SL

Tyylikäs, erittäin siisti, vm 2016 puoli-integroitu matkailuauto Fiat alustalla. Auton pituus on 7,2 m, leveys 2,3 m ja korkeus 2,85 m. Kulutus 8-10 litraa.

Autolla voi ajaa B-kortilla 100km/h, vaaditaan vähintään 21-vuoden ikä. 

 Rekisteröity 4 henkilölle eli turvavyöt 4 henkilölle. 

Takana on erillisvuoteet, jotka yhdistettävissä parivuoteeksi. Alaslaskettava parivuode. 


Pöytäryhmään kääntyvät etuistuimet.

Takana erittäin tilava tavaratila, jonka molemmilla puolilla on ovi. 

Pyöräteline kahdelle pyörälle. Max. 19 kg/pyörä.

ABS-jarrut, 2xAirbag, käynnistyksenesto, ohjaustehostin, sähkötoimiset ikkunat ja peilit, keskuslukitus, vakionopeudensäädin, ilmastointi ajotilaan, ajotietokone, peruutuskamera, stereot, kasetti-WC, suihku, lämminvesiboileri, kaasuliesi, jääkaappi pakastelokerolla, tv, iso markiisi, pimennys- ja hyönteisverhot ikkunoissa, lattiamatot, kattoluukut, sekä kaasulla ja sähköllä toimiva ilmakeskuslämmitys.

Ei tupakointia!

Ei festarikäyttöön! 

Pienet lemmikit sallittu, niistä sovitaan erikseen!

VUOKRA SISÄLTÄÄ
Kattavan liikenne- ja täyskaskovakuutuksen
Auton käytön opastuksen
Astiat 4 lle henkilölle
Pihakalusteet, pöytä ja 4 tuolia
Yhden täyden kaasupullon
Wc-kemikaalin
Sähköliityntäjohdon adabterilla
Auton ulkopesun

VUOKRAAN EI SISÄLLY
Polttoaine diesel
Loppusiivous

AUTO PALAUTETAAN
Sisätilat ja tavaratila siivottuina sekä varusteet ja astiat puhtaina. 

Harmaavesi ja WC-kasetti tyhjennettynä. 

Polttoainetankki täynnä, diesel. 

Ulkopesua ei saa tehdä.

Oman auton voi jättää säilytykseen vuokrauksen ajaksi vuokraamon pihaan. Alueella on kameravalvonta.

Hinnasto 2024

Vuokra sisältää 2300km + 0,40€ lisäkimlometrit.   Hinnat sisältää ALV 24%.

28.4. - 9.6.2024

Viikkovuokra SU - SU

850€

9.6. - 11.8.2024

Viikkovuokra SU - SU

1150€

11.8. - 27.10.2024

Viikkovuokra SU - SU

850€

Lisäkilometrit

Yli 2300 km menevät

0,40€

Varaus/panttimaksu

Maksetaan varauksen yhteydessä. Summa maksetaan takaisin vuokrauksen jälkeen, kun auto palautettu sopimuksen mukaisesti.

300€

Loppusiivous

Sovitaan etukäteen varauksen yhteydessä.

100€

WC-kasetin ja harmaavesisäiliön tyhjennys

Sovitaan etukäteen varauksen yhteydessä.

70€

Varauskalenteri

Tästä

Vuokrausehdot

1. VUOKRA-AJAN ALKAMINEN

Vuokra-aika alkaa matkailuauton luovutushetkestä.

2. MATKAILUAUTON LUOVUTUS VUOKRAAJALLE

a. Vuokraamon on luovutettava asuntoauto vuokraajalle sopimuksen mukaan.

b. Ennen matkailuauton luovutusta vuokraajalle on vuokraamon ja vuokraajan tarkistettava matkailuauto ja tarkastuksen yhteydessä merkittävä havaitut viat ja muut puutteet sopimuksen HUOM.-kohtaan.

3. VARAUSMAKSU/PANTTIMAKSU

Varausmaksu/panttimaksu on 300 euroa, joka maksetaan kolmen (3) päivän kuluessa varauksesta, muutoin varaus purkautuu. Varausmaksu toimii panttina, joka maksetaan takaisin vuokraajalle vuokrasopimuksen päättymisen jälkeen, kun auto on palautettu sovittuna aikana siivottuna ja muutoinkin siinä kunnossa kuin auto oli vuokraushetkellä.

Mikäli vuokraus ei toteudu ja siitä ilmoitetaan yli 30 vrk ennen vuokrauksen alkamista, varausmaksu 300 euroa palautetaan vuokraajalle vähennettynä 100 € järjestelykululla. Peruutuksen tapahtuessa alle 30 vrk ennen vuokra-ajan alkua varausmaksua ei palauteta.

4. VUOKRAN MAKSU

Koko vuokrasumma on oltava maksettuna 30 vrk ennen vuokra-ajan alkamista. Mikäli vuokraa ei ole maksettu määräaikaan mennessä, varaus peruuntuu eikä varausmaksua palauteta.

Mikäli varausajankohta on vähemmän kuin 30 vrk ennen vuokra-ajan alkamista, tulee varausmaksu ja vuokra maksaa heti.

5. VUOKRAAN SISÄLTYY

Auton käytön opastus.

Sovittu ajokilometrimäärä.

Sopimuksen mukaiset vakuutukset.

Yksi täysi pullo kaasua.

Auton ulkopesu (ei saa pestä itse)

Astiat ja pihakalusteet 4 henkilölle

WC-kemikaalit.

Sähköliityntäjohto adapterilla.

6. VUOKRAAN EI SISÄLLY

Renkaiden korjaukset.

Polttoaine diesel.

7. LISÄPALVELUT, JOISTA SOVITTAVA ETUKÄTEEN

Loppusiivous 100€

WC-kasetin ja harmaavesisäiliön tyhjennys 70€

8. VAKUUTUKSET

a. Matkailuauto on vakuutettu liikenne- ja kaskovakuutuksella, jonka omavastuu vuokraajalle on 1000€. Jos matkailuautolle koituneet vahingot johtuvat vuokraajan tahallisuudesta tai huolimattomuudesta, hurjastelusta, väärinkäyttämisestä tai jos auton kuljettaja on vahingon sattuessa huumaavien aineiden vaikutuksen alainen, joutuu vuokraaja korvaamaan kaikki aiheutuneet vahingot omavastuun määrästä riippumatta mukaan luettuna korvaus seisontapäivältä kuitenkin korkeintaan 30 vuorokaudelta.

b. Vuokraamo ei vastaa vuokralaisen omaisuudesta, joka on esim. varkaustapauksessa autossa, mikäli auton vakuutus ei sitä korvaa.

9. MATKAILUAUTON KÄYTTÖ

a. Matkailuautoa ei vuokrata festivaalikäyttöön.

b. Vuokraaja on velvollinen hoitamaan autoa ja sen varusteita huolellisesti sekä autoa ajaessa ja muutoin käyttäessä noudattamaan erityistä huolellisuutta ja varovaisuutta. Ajon aikana kaappien, laatikoiden, ikkunoiden ja kattoluukkujen tulee olla suljettuina, antenni laskettuna ja tavaroiden oltava kaapeissa niin etteivät ne lennä esim. äkkijarrutuksen voimasta. Kattoluukut on suljettava sateella.

c. Matkailuautoa saa kuljettaa vain vuokraaja ja varauksen yhteydessä mainitut kuljettajat. Vuokraaja vastaa niiden kuljettajien toimista, joille hän on luovuttanut ajoneuvon, kuten omistaan. Kuljettajilla tulee olla voimassa oleva B-ajokortti ja vähintään 21 vuoden ikä.

d. Vuokraajalla ei ole oikeutta vuokrata autoa edelleen kolmannelle henkilölle.

e. Matkailuautoa ei saa kuljettaa Suomen rajojen ulkopuolelle ilman vuokraamon kirjallista lupaa.

f. Vuokraaja vastaa kaikista korjauskustannuksista, jotka ovat aiheutuneet vääränlaisen polttoaineen käyttämisestä.

g. Vuokraajan on huolehdittava vuokra-aikana matkailuauton normaaleista tarkastuksista, kuten moottoriöljy, jäähdyttimen ja akun nesteet, renkaiden ilmanpaineista yms. Vuokraajan on käytettävä sähkölaitteita niin, etteivät auton akut pääse täysin tyhjenemään. Leiriytyessä tulee mieluiten käyttää verkkovirtaa, joka parhaiten varmistaa akkujen latautumisen ja sähkölaitteiden toimivuuden.

h. Lemmikkieläimistä on sovittava aina erikseen.

i. Tupakointi matkailuautossa on kielletty. Jos jälkitarkastuksessa havaitaan tupakoidun, veloitetaan siivouskustannuksista 1000 euroa.

10. VUOKRAAJAN VASTUU

a. Vuokraaja on velvollinen korvaamaan vuokraamolle sellaisen vahingon mikä on aiheutunut vuokraajan, hänen perheenjäsenensä tai vieraidensa tuottamuksesta ja jota vakuutus ei kata.

b. Vuokraajan tulee maksaa kaikki vuokra-aikana auton käyttämisestä aiheutuvat tie- ja tunnelimaksut, pysäköinti- ja pysäköintivirhemaksut sekä rikemaksut ja ylinopeussakot myös vuokra-ajan jälkeen tulevat maksut.

c. Kolarista, matkailuauton tai sen varusteiden vakavasta vaurioitumisesta tai katoamisesta on vuokraajan viipymättä ilmoitettava vuokraamolle ja lähetettävä vahinkoilmoitus vakuutusyhtiölle. Liikennevahingoista ja varkauksista on ilmoitettava myös poliisille.

d. Matkailuauton huolto ja korjauspäivien osalta ei vuokraajalle suoriteta hyvitystä vuokrasta.

e. Mahdollisista lisävakuutuksista vastaa vuokraaja itse.

11. MATKAILUAUTON PALAUTTAMINEN VUOKRAAMOLLE

a. Matkailuauto on palautettava sovittuna vuokra-ajan päättymisaikana huolellisesti siivottuna, polttoainetankki täytettynä ja muutoinkin sellaisessa kunnossa kuin auto oli luovutettaessa. Vuokraamolla on oikeus periä auton siivouksesta 170€ suuruinen siivousmaksu, jos auto ei ole edellä mainitussa kunnossa.

b. Matkailuauton palauttamisen yhteydessä vuokraamo ja vuokraaja tarkastavat sen. Tässä tarkastuksessa havaituista vioista ja puutteista, joita ei ollut vuokra-ajan alussa ja jotka eivät ole tavanomaista kulumista, on vuokraaja vahingonkorvausvastuussa vuokraamolle.

c. Mikäli matkailuauto palautetaan vuokraamolle sovittua päättymisaikaa myöhemmin, kuitenkin kolmen tunnin kuluessa tästä ajankohdasta lukien, on vuokraaja velvollinen suorittamaan 50€ suuruisen myöhästymismaksun. Jos palauttaminen tapahtuu tätä myöhemmin, on vuokraajansuoritettava 100€ suuruinen myöhästymismaksu sekä myöhästymisajalta puolitoistakertainen vuokra. Tällöin lyhin vuokra-aika on yksi vuorokausi.

d. Jos vuokraaja palauttaa matkailuauton ennen sovittua vuokra-ajan päättymisajankohtaa, vuokra määräytyy alkuperäisen vuokrasopimuksen mukaisesti.

12. SOPIMUKSEN PURKAMINEN

a. Jos vuokraaja purkaa sopimuksen aiemmin kuin 30 vrk ennen vuokra-ajan alkua, vuokraamo on velvollinen palauttamaan vuokramaksun kokonaisuudessaan.

b. Jos vuokraaja purkaa sopimuksen 29-14 vrk ennen vuokra-ajan alkua, on vuokraaja velvollinen maksamaan puolet sovitusta vuokrasta. Jos varauksen peruminen tapahtuu myöhemmin kuin 14 vrk ennen vuokra-ajan alkua, on vuokraaja velvollinen suorittamaan sovitun vuokrahinnan kokonaisuudessaan.

13. SOPIMUSTA KOSKEVAT RIIDAT

Erimielisyydet pyritään ensisijaisesti sopimaan neuvottelemalla. Muussa tapauksessa sopimuksesta aiheutuneet riitaisuudet ratkaistaan vuokraamon kotipaikan käräjäoikeudessa.